Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665

Het ontstaan van psilopassie

Een aantal jaar geleden is er een zaadje geplant, een zaadje dat liefde genoemd wordt. We hadden een gezamenlijke passie: muziek. Vele avonden brachten we samen door, waarbij we onze stem zochten en vonden. We voelden al heel snel dat we iets uit te zoeken hadden samen, maar welke vorm het zou krijgen was nog lang niet duidelijk. Wel wisten we dat we veel plezier met elkaar hadden.

Ondertussen voelden we ook dat we een hele diepe connectie hadden. Een connectie die al heel oud was. We ontdekten dat onze jeugd heel erg parallel had gelopen; we zaten bij elkaars zussen in de klas op de basisschool. We hebben in ons volwassen leven vergelijkbare keuzes gemaakt. Destijds niet ten gunste van onszelf, maar wel altijd met een diep vertrouwen dat we die weg te gaan hadden.

Sinds we elkaar ontmoet hebben zijn we elkaar gaan helen. We merkten dat we met onze relatie in een stroomversnelling kwamen, waarbij plant medicijnen en begeleiding door de warme mensen om ons heen een onschatbare rol hebben gespeeld. We zijn jullie hier op alle niveaus enorm dankbaar voor. De plant die bij ons in de tuin groeit nodigde ons uit. We zijn uitgebreid gaan onderzoeken, maar het eerste echte contact was heel helder en duidelijk.

Tijdens onze eerste reis met passieflora en Atlantis truffel voelden wij dat dit een hele mooie combinatie was: een speelse MAO-remmer en een aardende psilocybine truffel. De wens om de Psilopassie, zoals we dat vanaf toen zijn gaan noemen, de wereld in te brengen, was ontstaan! De daaropvolgende maanden hebben we gebruikt om al onze dromen handen en voeten te geven. Daaruit is ons bedrijf Psilopassie ontstaan.