Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665

WerkWijze

Intake

We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons en daarom plannen we altijd een eerste kennismaking. Dit kan telefonisch maar onze voorkeur heeft via video bellen. Als het van beide kanten goed voelt dan plannen we een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek bespreken we een aantal thema’s. Belangrijk is dat we jou wat beter leren kennen en een beeld krijgen van wat mogelijke thema’s kunnen zijn die je met behulp van Psilopassie zou kunnen tegenkomen. Ook al heb je je intentie duidelijk, dat wat jij nodig hebt dient zich aan.

Psilopassie Sessie

We begeleiden je in de vorm van ademwerk om zuurstof te reguleren, muziek om je ‘in het moment’ te houden (we stemmen de speellijst speciaal af op jou, soms combineren we de set met live muziek – gitaar & zang) , fysiek contact om je in je lijf te houden een dialoog om je gedachtes de ruimte te geven. In principe bieden we simpelweg een veilige ruimte voor je eigen ervaring. Heb vertrouwen dat zich datgene aandient wat je nodig hebt. We zijn er voor je, maar je maakt je reis zelf.

Soms raden we je aan om je reis in stilte verder te ervaren en je vragen voor later te bewaren, of op te schrijven of tekenen. Het natraject is daarom zo waardevol. Soms vallen dingen na de reis, uren, dagen of maanden later pas op hun plek. Daarom bieden we naast het vaste gesprek de volgende dag, een natraject aan van één of meerdere gesprekken. Je kunt op elk moment aangeven of je hier behoefte aan hebt. In ieder geval sturen we je na afloop een persoonlijke mail hierover.

Wat Mensen Zeggen

Recensie psilopassie; mijn intense gevoelsreis is niet in woorden uit te drukken. Ik ben liefdevol begeleid door Tom en Marloes. Hun bijdrage was intens voelbaar. De mannen en vrouwen energie aan mijn zijde waren fijn. Beide konden ze heel heel goed afstand & nabijheid inschatten. De muziek was ook zo mooi afgestemd en persoonlijk. Ze hebben zelfs live een prachtig liedje voor mij gezongen. Mijn reis was zeer goed verzorgd en van onschatbare waarde ! Mooiste kadootje die jij jezelf kan geven❤

Debby Gosselink

De rustige opbouw door Tom en Marloes samen met de fijne plek, creëren een veilige ruimte van waaruit je jouw reis maakt en je geborgen weet. Sereen en afgestemd. Dankjewel.

Marlene Rietveld

In de sessie bij Tom en Marloes ben ik heel veel shit kwijtgeraakt. Ik was al aan het veranderen naar wat ik denk beter in evenwicht zijn. De sessie heeft me zeker extra geholpen. Tom zorgt voor een uitstekende muzikale begeleiding. Hoe hij het doet weet ik niet, maar de nummers zijn geweldig qua opbouw en right on the spot. Je wordt a.h.w. gedragen. Marloes is er juist op die momenten dat je het nodig hebt. Ter ondersteuning en soms richting gevend. Marloes en Tom zijn zo mooi op elkaar ingespeeld…. De ruimte geeft ook zoveel mee…. Een aanrader!

Je voelt dat hun beider hart er in zit!

Hans Schaaij